Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Matto
Pelialusta

Juuri oikeanlainen pelialusta

Hiirimatto on tavallisesti pelipöydän hylkiö. Usein se on liian pieni, kulunut, likainen, halpaa mainoskrääsää tai se puuttuu kokonaaan. Ainakin sen on vihoviimeinen osa pelikamoja, joka hankitaan.

Näin ei kuitenkaan pitäisi olla, sillä hiirimatot palvelevat useita tärkeitä tehtäviä pelaajien seteissä. Käyttömukavuus ja rasituksen vähentäminen korostuvat pitkissä pelisessioissa. Hyvän hiirimaton oleellisin hyöty on kuitenkin tuoda kaikki mahdollinen teho esiin, usein hyvinkin arvokkaasta, pelihiirestä. Hiirimaton laatu vaikuttaa siis suoraan pelaamiseen mielekkyyteen.

Nostetaan yhdessä pelisuoritukset uudelle tasolle PROVO™ Gamingin hyvälaatuisilla, mikrokuituisilla ja reunasaumatuilla, pelaajille suunnitelluilla MATTO-hiirimatoilla.

Osta nyt

Laadukas mikrokuitukangas

Reunasaumattu

Luonnonkumipohja

Helppo putsata – vesipesu

300 x 250 x 3 mm / 400 x 300 x 3 mm / 900 x 400 x 3 mm

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

PROVO™ MATTO -hiirimatot on valmistettu laadukkaasta, kulutusta kestävästä mikrokuitukankaasta. Matto on reunasaumattu huolellisesti eikä rispaannu käytössä helpolla. Luonnonkumipohja tarjoaa pehmeän alustan hiirikädelle pitäen samalla maton varmasti paikallaan kovissakin peleissä.

Pelaajien tarpeisiin suunniteltu

PROVO™ MATTO -hiirimatot on suunniteltu erityisesti pelaajien tarpeita varten. Matoilla saat kaiken tehon irti pelihiirestä ja pidät käyttömukavuudesta huolta pitkilläkin pelisessiolla.  Matot on myös helppo pitää puhtaana, vaikkapa vesipesulla.

Juuri oikeanlainen pelialusta

PROVO™ MATTO -malliston pienin hiirimatto on täydellisen kokoinen pelialusta tiiviille pelipöydälle tai mukaan reissukassiin. Matto on samalla riittävän iso, että se täyttää useimpien pelaajien perustarpeet.

Saatavilla kolmessa eri koossa.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.