Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Setti
4-in-1 bundle

Täydellinen paketti

Pelaaminen ei ole aina kallista eikä pelaajille täydellisen lahjan ostaminen hankalaa. Markkinoiden laadukkain 4-in-1-bundle PROVO™ SETTI sisältää kaiken tarvittavan yhdessä paketissa: pelihiiri, näppäimistö, kuulokkeet ja hiirimatto.

SETTI tarjoaa ennennäkemättömän valikoiman pelaamisen suunniteltuja PROVO™ -tuotteita. TAJU -pelinäppäimistö käyttää kalvokytkintekniiikka tarjotakseen parhaimman mahdollisen näppäintuntuman. Selkeälinjainen pelihiiri NOSTE on tarkka ja mukautuu helposti käyttäjän tarpeisiin oman hallintaohjelmiston avulla. KUMU LITE -kuulokkeet hämmästyttävät virtuaalisen 7.1 tilaäänen laadulla ja näyttävällä RGB-valaistuksella. Kestävät MATTO -hiirimatot on valmistettu laadukkaasta mikrokuitukankaasta ja auttavat saamaan kaiken tehon irti hiirestä.

Osta nyt

TAJU – Kalvokytkinpelinäppäimistö RGB-valaistu 

NOSTE – Optinen pelihiiri RGB-valaistuksella

KUMU LITE – 7.1 tilaäänikuulokkeet RGB-valaistuksella

MATTO – Laadukas mikrokuituinen hiirimatto

Vastinetta rahoille

PROVO™ TAJU -pelinäppäimistön kalvokytkintekniikka jäljittelee uskollisesti mekaanisten kytkimien tuntumaa. Anti-ghosting ominaisuus mahdollistaa monen näppäimen painalluksen rekisteröitymisen yhtä aikaa. Laseroidut näppäinhatut ja RGB-valaisu luovat oikeanlaista tunnelmaa pelipöydälle. TAJU on hintaluokkansa laadukkain sekä kestävin pelinäppäimistö.

Tehokas ja hillitty

PROVO™ NOSTE -pelihiiri on täydellinen valinta peliharrastuksen alkuun. Hiirestä löytyy tarkka sensori vaihdettavalla DPI-asetuksella aina 3200 asti. NOSTE mukautuu eri pelityyleihin seitsemän ohjelmoitavan näppäimen ja oman hallintaohjelmiston avulla. Selkeä muotoilu ja hillitty RGB-valaistus erottuvat muiden pelihiirien joukosta.

Laadukas tilaääni

PROVO™ KUMU LITE -kuulokkeet hämmästyttävät virtuaalisen 7.1 tilaäänen laadulla ja näyttävällä RGB-valaistuksella. Pelikokemuksen uudelle tasolle nostavat alaäänien vahvistus sekä herkkä mikrofoni. Äänentason säädöt ovat helposti käsillä itse kuulokkeissa. KUMU LITE on Suomen laadukkain bundle-kuulokke.

Oikeanlainen pelialusta

PROVO™ MATTO -hiirimatot on valmistettu laadukkaasta, kulutusta kestävästä mikrokuitukankaasta. Matto on reunasaumattu huolellisesti eikä rispaannu käytössä helpolla. Luonnonkumipohja tarjoaa pehmeän alustan hiirikädelle pitäen samalla maton varmasti paikallaan kovissakin peleissä. MATTOn avulla saat kaiken tehon irti pelihiirestä.

Saatavana myös erikseen.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.