Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Kumu
Pelikuulokkeet

Äänenlaatua ja näyttävyyttä edullisesti

Moninpelaamisen yleistyminen, uusien pelityyppien nousu ja nuorempien harrastajien into yhteisölliseen pelaamiseen ovat tehneet kuulokkeista halutuimmat pelaamisen lisälaitteet. Nyt myös konsolipelaajat hakevat pelikuulokkeilta niiden tärkeintä ominaisuutta – korkeata äänenlaatua ja sen mukanaan tuomaa
pelillistä etulyöntiasemaa.

Paljon pelaaville kuulokkeiden käyttömukavuus on tärkeää ja oletuksena on, että ne kestävät kunnolla raskaassakin käytössä. PROVO™  KUMU -tilaäänikuulokkeet tarjoavat nämä ominaisuudet samassa näyttävässä paketissa. Raikas muotoilu, rohkea värimaailma ja täysi RGB-valaisu varmistavat, etteivät nämä pelikuulokkeet jää huomaamatta.

Paranna pelikokemustasi hintaluokkansa laadukkaimmilla tilaäänikuulokkeilla.

Osta nyt

RGB valaisu

Virtuaalinen 7.1 tilaääni

40mm kaiutinelementti 

Taajuusalue 20hz -20khz

Alaäänien vahvistus ja herkkä mikrofoni

2m johto

PlayStation 4 -yhteensopiva

Laatua ja lookkia

Laadukas äänentoisto voi vihdoin olla myös näyttävää. PROVO™ KUMUn suunnittelussa yhdistyy rohkea värimaailma, raikas design ja RGB-valaistus samaan pakettiin. Kuitenkaan myönnytyksiä ei ole tehty pelikuulokkeiden tärkeimmän hyödyn, äänentoiston ja siihen liittyvän teknologian laadun, suhteen.

Vähemmällä enemmän

PROVO™ KUMU-kuulokkeet on ladattu täyteen laadukasta teknologiaa, joista muualla maksat selkeästi enemmän. Värikäs ulkokuori ja RGB-valaisu erottuvat hienosti ulospäin, mutta pelikokemuksen todellisesta laadusta vastaa 7.1 tilaääni, isot kaiutinelementit, laaja taajuusalue ja herkkä mikrofoni. Älä kuitenkaan odota näiltä kuulokkeilta ylikorostettuja bassoja, sillä niitä voit etsiä muista kuulokkeista. KUMUn äänimaailma keskittyy enemmän taktisten pelien tärkeimpiin ylätaajuuksiin, joissa kuulet vastustajasi askeleet herkemmin.

Pelaa millä haluat

Moninpelaamisen suosion kasvaessa räjähdysmäisesti, pelikuulokkeiden vaatimukset ovat muuttuneet. PROVO™ KUMU-kuulokkeilla voit pelata suosikkipelejäsi ja keskustella kavereiden kanssa myös PlayStation 4 -konsoleilla. Pitkä USB-johto mahdollistaa riittävän etäisyyden pelinäyttöön.

Saatavana kaksi eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.