Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Taju
Pelinäppäimistö

Hyvä alku

Huono näppäintuntuma, rekisteröimättömät painallukset tai tukala asento ranteelle ovat omiaan pilaamaan näppäimistön käyttökokemuksen arjessakin – peleistä puhumattakaan. Pelaamiseen tarkoitetun näppäimistön hankkiminen on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan.

PROVO™ TAJU -näppäimistö on peliharrastuksen todellinen alkupiste. Edullisen näppäimistön kalvokytkintekniikka jäljittelee mekaanisen näppäimen tuntumaa. Anti-ghosting ja RGB-valaisu ovat pelaajien toivomia ominaisuuksia, jotka luonnollisesti löytyvät TAJUsta. Myös näppäimistön ulkonäkö tukee vahvasti mielikuvaa pelien maailmaan kuulumisesta. Ota varaslähtö peliharrastukseen hintaluokkansa laadukkaimmalla ja kestävimmällä pelinäppäimistöllä.

Osta nyt

RGB valaisu

Kalvokytkimet 

Anti-ghosting

Laseroidut näppäinhatut

Pelaajien puolella

PROVO™ TAJU -näppäimistö on menestyksekkääseen peliharrastukseen tarvittavan teknologian lähtötaso. Pelinäppäimistön kalvokytkintekniikka jäljittelee uskollisesti mekaanisten kytkimien tuntumaa. Anti-ghosting ominaisuus mahdollistaa monen näppäimen painalluksen rekisteröitymisen yhtä aikaa.

Edullista laatua

PROVO™ TAJU -näppäimistön tunnistaa välittömästi kuuluvan pelien maailmaan. Laseroidut näppäinhatut eivät kulu helpolla ja RGB-valaisu luo oikeanlaista tunnelmaa pelipöydälle. TAJU on selkeästi hintaluokkansa laadukkain sekä kestävin pelinäppäimistö ja tarjoaakin erittäin hyvän vastineen pelaajien rahoille.

Saatavana kolme eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.