Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Noste
Pelihiiri

Täydellinen aloitus

Liian usein peliharrastus aloitetaan vanhoilla kotitoimistokrääsillä tai konepaketin mukana tulevilla rouskuilla. Ilman pitkää kokemusta ei aina olla varmoja mitä pelejä tullaan pelaamaan tai mitä tulevalta hiireltä oikeastaan haetaan. Toisaalta korkea hintataso saattaa viivyttää ensimmäisen pelaamiseen tarkoitetun hiiren hankkimista.

PROVO™ NOSTE -pelihiiri vastaa aloittelevan pelaajan tai edullisempaa vaihtoehtoa etsivän harrastajan tarpeisiin täydellisesti. Optinen sensori on riittävän tarkka vaativaankin pelaamiseen. NOSTE on helposti muokattavissa omaan pelitapaan sopivaksi ohjelmoitavien näppäinten ja oman hallintaohjelmiston avulla. Selkeä muotoilu ja hillitty RGB-valaistus erottuvat muiden pelihiirien joukosta. Aloita peliharrastus kunnolla.

Osta nyt

RGB valaisu

Optinen sensori

DPI jopa 3200

6 ohjelmoitavaa näppäintä

Oma ohjelmisto (ladattava) Lataa tästä –> Provo Noste setup

Pelaa edullisesti

PROVO™ NOSTE -pelihiiri on täydellinen valinta peliharrastuksen alkuun tai varahiireksi. Edullisesta hinnasta huolimatta hiirestä löytyy tarkka ja laadukas sensori vaihdettavalla DPI-asetuksella aina 3200 asti. NOSTE mukautuu helposti eri pelityyleihin seitsemän ohjelmoitavan näppäimen ja oman hallintaohjelmiston avulla.

Hillityn selkeää

Useimmista pelihiiristä poiketen PROVO™ NOSTE edustaa designiltaan selkeälinjaista tyylikkyyttä, jolla se erottuu edukseen. Hillitty RGB-valaistus tuo hiireen hivenen lisää tuulahdusta pelien maailmasta. Tavallista korkeampi profiili tukee paremmin hiirikättä, vähentäen pelaamisen aiheuttamia rasituksia.

Saatavana kaksi eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.