Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Kumu Pro
Pelikuulokkeet

Pelikuulokkeiden eliitti

Pelaajat panostavat entistä enemmän pelikuulokkeisiinsa. Hyviin laitteisiin jo tottuneet kuluttajat etsivät seuraavan tason kokemusta. Äänenlaadun, käyttömukavuuden ja kestävyyden lisäksi huipputason kuulokkeilta odotetaan tyylikästä designia.

Näihin korkeisiin vaatimuksiin vastaa pelaamista varten täsmäsuunnitellut PROVO™ KUMU PRO -tilaäänikuulokkeet. KUMUn kanssa voi upottautua huipputason äänenlaatuun niin pelatessa, katsoessa suosikkiviihdettä kuin myös kuunnellessa musiikkia. Kevyt rakenne, lukuisat säädöt ja ergonominen muotoilu pitävät huolta mukavuudesta. Sulavalinjainen design ja hillitty RGB-valaisu vetävät puoleensa kriittisintäkin silmää. Kestävät materiaalit ja oivaltavat suunnitteluratkaisut takaavat, että KUMU PRO -kuulokkeet ovat pitkäikäinen panostus pelaamisen laatuun.

Osta nyt

RGB valaisu

Virtuaalinen 7.1. tilaääni

Iso 50mm kaiutinelementti  

Taajuusalue 20hz – 20khz

2,2m punottu johto

Kevyt ja kestävä

Ergonominen muotoilu

Hyvät säädöt

Keinonhakaiset kupit

Elämyksellinen äänenlaatu

PROVO™ KUMU PRO -kuulokkeet tarjoavat korvia hivelevää äänenlaatua kaikkiin käyttötarkoituksiin. Erityisesti pelatessa tämä äänielämys pääsee todella valloilleen. Häiriötön 7.1 tilaääni, laaja taajuusalue ja suuret kaiutinelementit vievät pelaajan keskelle toimintaa ennen kuulumattomalla tavalla.

Käytön mukavuutta

Rakenne ja käytetyt materiaalit tekevät PROVO™ KUMU PRO -kuulokkeista erittäin kevyet. Yhdessä ergonomisen muotoilun ja hyvien säätömahdollisuuksien kanssa nämä kuulokkeet sopivat hyvin kaikille käyttäjille, rasittamatta pitkissäkään peliputkissa. Samat ratkaisut, jotka tuovat mukavuutta kuulokkeisiin takaavat myös niiden kestävyyden käytössä.

Tyylikäs ja hienovarainen

PROVO™ KUMU PRO -kuulokkeet ovat ulkonäöltään poikkeukselliset. Sulavat linjat, seesteinen värimaailmaa ja herkkä RGB-valaistus huokuvat hienovaraista tyylikkyyttä. Pienillä ratkaisuilla kuten keinonahkaiset kupit, punottu johto ja piilotettu PROVO™ -logo saadaan nämä kuulokkeet erottumaan selkeästi massasta.

Saatavana kaksi eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.