Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Kajo Opto
Pelinäppäimistö

Tekninen ylivoima

Pelaamisen huipulla erot parhaiden välillä ovat hiuksenhienoja. Taitojen ja kokemuksen ollessa tasavertaiset, menestyksen voi ratkaista pieninkin tekijä. Kukaan ei halua hävitä peliteknologian laadun tai toimivuuden takia.

Huipputason PROVO™ KAJO OPTO -näppäimistö tarjoaa pelaajille korvaamattoman kilpailuedun. Käänteentekevät optiset Content Black:it toimivat 15 kertaa tavallisia mekaanisia kytkimiä nopeammalla 0,2ms vasteajalla. Hyvin muotoillut ja laseroidut näppäimet sekä anti-ghosting varmistavat täydellisen tuntuman pelaamista varten. Pelkistetty muotoilu, metallinen etupaneeli ja ohjelmoitava RGB-valaistus luovat KAJO-näppäimistölle silmiähivelevän tyylin. PROVO™ KAJO OPTOn materiaalit ja rakenne huokuvat kestävää laatua. Hanki ylivertainen pelikumppani.

Osta nyt

Ohjelmoitava RGB valaisu (16,8miljoonaa väriä)

Optinen mekaaninen

Content Black -kytkimet 0,2ms vasteajalla 

Anti-ghosting

Laseroidut näppäinhatut

Vahva metallirunko

Metallinen etupaneeli

Pelkistetty muotoilu

Kilpailuetua nopeudella

PROVO™ KAJO OPTO -näppäimistö on pelaajan salainen ase. Sen kumoukselliset optiset mekaaniset Content Black -kytkimet toimivat 15 kertaa nopeammalla 0,2ms vasteajalla antaen huikean kilpailuedun. Huipputason pelinäppäimistöstä löytyy täysi anti-ghosting -ominaisuus, jolla useamman näppäimen painaminen yhtä aikaa rekisteröityy virheittä.

Kestävää laatua

KAJO OPTOn suunnittelu perustuu teknisen etulyöntiaseman ohella laatuun ja kestävyyteen näppäimistön kaikilla osa-alueilla. Valmistuksessa käytetyt materiaalit, vankka rakenne, laadukkaat LED-valot ja laseroidut näppäinhatut tekevät PROVO™ KAJO OPTO -pelinäppäimistössä pitkäikäisen kumppanin pelaajille.

Yksinkertaisen tyylikäs

PROVO™ KAJO OPTO -pelinäppäimistön pelkistetty muotoilu, metallinen etupaneeli ja kaiverrettu PROVO™ -logo huokuvat yhdessä ensiluokkaista laatua ja tyyliä. Täysin ohjelmoitava RGB-valaistus, peräti 16,8 miljoonalla värillä, antaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden tehdä näppäimistöstä juuri omannäköisensä.

Saatavana kolme eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.