Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Noste Pro
Pelihiiri

Kevyesti voittoon

Korkeatasoinen pelaaminen on vaativaa niin laitteiden teknologian kuin pelaajien suorituskestävyyden suhteen. Riittämättömät ominaisuudet, huono suunnittelu ja ontuva muotoilu haittaavat pelikokemusta ratkaisevilla tavoin.

PROVO™ NOSTE PRO -hiiri tarjoaa pelaajille teknisen ja ergonomisen ylivoiman. Huipputason kiitelty sensori ja korkea DPI takaavat vaaditun tarkkuuden. Raikas ja näyttävä hunajakennorakenne tekee hiirestä erittäin kevyen, parantaen samalla käyttömukavuutta. Ergonomisen muotoilun ja oivaltavan näppäinasettelun avulla NOSTE PRO -hiiri sopii aidosti käytettäväksi myös vasemmalla kädellä. Ohjelmoitava RGB-valaisu ja mukautettavat näppäimet antavat mahdollisuuden pelaajille tuunata laitteensa tyyliinsä sopiviksi. Nostetaan pelikokemus uudelle tasolle.

Osta nyt

Ohjelmoitava RGB valaisu 

PixArt 3325 -sensori

DPI max 6400

IPS 100

Laadukkaat Huanyu-kytkimet (10milj klikkausta)

8 ohjelmoitavaa näppäintä

1,5m punottu johto

Kevyt ja näyttävä hunajakennomuotoilu

Paino vain 75g

Oma ohjelmisto (lataa klikkaamalla) –> Provo NOSTE PRO_setup 9.28

Vasen ja oikeakätisille

Etua pelisuorituksiin

PROVO™ NOSTE PRO -pelihiiri tarjoaa teknistä ylivoimaa pelaamiseen. Huipputasoinen ja pelaajien suosima PixArt 3325 -sensori sekä 400-6400 välillä säädettävä DPI pitävät huolta tarkkuudesta. Laadukkaat Huanyu-kytkimet kestävät vähintään 10 miljoona klikkausta. Kahdeksan ohjelmoitavan näppäimen ja oman hallintaohjelman avulla hiiri on täysin kustomoitavissa.

Raikasta ulkonäköä

Ultrakevyt PROVO™ NOSTE PRO -pelihiiri on yhtä aikaa ilmavan ja räväkän näköinen. PROVO™ -tuotesarjalle tunnusomainen hunajakennorakenne kiinnittää huomion välittömästi. Ohjelmoitava RGB-valaisu korostaa entisestään hiiren muotoilua ja tekee siitä jokaisen pelisetin keskipisteen.

Toivotut ominaisuudet

PROVO™ NOSTE PRO -pelihiiri on ladattu täyteen ominaisuuksia mitä pelaajat toivovat. Ergonomisen muotoilun ja molemminpuolisten sivunäppäinten ansiosta on hiiri sopii aidosti myös vasenkätisille. NOSTE on lähes huomaamattoman kevyt painaen alle 75g. Punottu johto ei menee solmuun helppolla taikka kärsi taittamisesta.

Saatavana kaksi eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.