Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Lava
Kuuloketeline

Järjestystä kaaokseen

Kaikki pelaajat tietävät millainen kaaos tietokonepöydillä yleensä vallitsee. Johtohässäkkä on loputon ja tavarat tuntuvat aina katoavan sotkun syövereihin. Pahimmassa tapauksessa kalliit lisälaitteet kärsivät huolimattomasta säilytyksestä.

PROVO™ LAVA -kuuloketeline purkaa tämän ongelmavyyhdin kertakytkennällä. Pelipöydän järjestyksen avaimena on kuulokkeiden nosto telineeseen turvaan vahingoilta ja näkyvälle paraatipaikalle. Lisää näyttävyyttä tuovat telineen omat ohjelmoitavat RGB-valot. Tukevarakenteinen teline pysyy paikallaan varmuudella ja sen USB-liittimiin saa helposti kytkettyä muut lisälaitteet, kameran tai puhelimen latausjohdon. Teline on koottava mallia, joten sen palvelee hyvin myös pelireissuilla. Järjestä pelaamisesi uudelleen LAVAn avulla.

Osta nyt

Ohjelmoitava RGB valaisu 

1,7m johto

3x USB 2.0 portti

Tukeva rakenne

Koottava

Liukuesteet

Tukeva tilaratkaisu

PROVO™ LAVA -kuuloketeline antaa pelaajille tehokkaan työkalun pelipöytänsä järjestämiseen. Kuulokkeille löytyy selkeä ja näkyvä paikka muun pelisetin yläpuolella. Lisää näyttävyyttä tuovat telineen omat, täysin ohjelmoivat RGB -valot. Teline on rakenteeltaan erittäin tukeva ja pysyy kumisten tassujen avulla varmasti paikallaan.

Turvaa reissuun

Arvokkaat pelikuulokkeet pysyvät turvassa vahingoilta ja pääsevät hienosti esille myös reissunpäällä. PROVO™ LAVA -kuuloketeline on nopeasti purettavissa osiin kuljetusta varten ja samalla yksinkertainen koota uudelleen. Pitkä virtajohto helpottaa oman pelipisteen säätämistä juuri halutunlaiseksi.

Helppoutta järjestelyyn

Kuulokkeiden säilyttämisen lisäksi teline helpottaa ainaisen johtokaaoksen setvimistä. PROVO™ LAVA -kuuloketeline sisältää 3kpl USB 2.0 liitäntää, joihinka saa vaivatta kiinni kaikki tarpeelliset lisävarusteet. Puhelimet ja muut ladattavat laitteet saavat virtaa telineestä, ollen samalla käsillä.

Sopii erinomaisesti Kumu-kuulokkeille.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.