Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Kajo 87
Pelinäppäimistö

Pieni tehopakkaus

Normaalikokoinen näppäimistö saattaa joskus tuntua liian isolta. Pelipöydältä loppuu usein tila. Reissukassi on aina piukassa ja painaa turhan paljon. Numeronäppäimiä ei kukaan käytä oikeastaan koskaan.

PROVO™ KAJO 87 -tenkeyless vastaa huutoon karsimalla pelinäppäimistöstä kaiken ylimääräisen pois. Ilman numeronäppäimiä suunniteltu KAJO on kapeampi ja kevyempi kuin muut pelaamiseen tarkoitetut näppäimistöt. Sen pelkistettyä tyylikkyyttä korostaa ohjelmoitava RGB-valaistus. PROVO™ KAJO 87 -tenkeyless pelinäppäimistö ei ole kuitenkaan pelkkää ulkonäköä. Laadukkaat, tarkat ja kestävät mekaaniset Outemu Red -kytkimet yhdessä anti-ghostingin kanssa tarjovat optimaalisen pelituntuman. Ota pieni askel kohti tehokkaampaa pelikokemusta.

Osta nyt

Ohjelmoitava RGB valaisu 

Tenkeyless 

Mekaaninen 

Outemu Red -kytkimet

Anti-ghosting

Laseroidut näppäinhatut

Vahva metallirunko

Pieni ja kevyt

Optimoitu pelaamiseen

KAJO 87 -tenkeyless-pelinäppäimistön mekaaniset kytkimet ovat tarkat ja kestävät. Laadukkaiden Outemu Red -kytkimien tarjoama näppäintuntuma on optimaalinen pelaamiseen. Anti-ghosting -teknologian avulla PROVO™ KAJO 87 -näppäimistö pystyy rekisteröimään useamman näppäimen painalluksen yhtä aikaa.

Tiivis paketti

PROVO™ KAJO 87 -pelinäppäimistö edustaa tehokasta tilankäyttöä parhaimmillaan, jättämällä usein tarpeettomat numeronäppäimet kokonaan pois. Lopputuloksena on kompakti ja uskomattoman kevyt näppäimistö. KAJO 87 sopii hyvin pienelle pöydälle, mukaan reissuille tai käytettäväksi sylissä.

Korea kuori

KAJO 87 -pelinäppäimistö kuluu designiltaan pelkistetyn tyylikkääseen PROVO™ -mallistoon. Vaikuttavan ulkonäön luomisen lisäksi vahvarakenteinen ja kompakti metallirunko sekä laseroidut näppäimet tekevät PROVO™ KAJO 87 -pelinäppäimistöstä erittäin kestävän. Nähtävyydelle viimeisin sävyn antaa ohjelmoitava RGB-valaisu.

Saatavana kolme eri mallia.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.