JOULU ALE -20% KOODILLA: JOULU20 + Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille | Kauppaan | Tilaa uutiskirje

Matto Pro
Pelialusta

Tyylin ja tarkoituksen yhdistelmä

Hyvä hiirimatto on avainasemassa jokaisen pelaajan setissä. Laadukkaat materiaalit ja sopiva koko ovat haluttuja ominaisuuksia. Pitkien pelisessioiden rasituksen vähentäminen ja hiiren tehon maksimointi ovat oikeanlaisen alustan tärkeimmät hyödyt.

Mutta joskus hiirimatolta toivotaan jotain enemmän – jotain erikoista. Kun pelkkä musta kangas ei vaan riitä, tarjoaa PROVO™ MATTO PRO RGB -hiirimatto näyttävän vaihtoehdon. LED-valosauma on ohjelmoitavissa juuri omaan makuun sopivaksi ja tarvittaessa valon voi sammuttaa. PRO-matto on suunniteltu myös vastaamaan pelaajien korkeita teknisiä odotuksia: edistyksellinen ja huippulaatuinen mikrokuitukangas sekä sopivan pehmeä luonnonkumipohja mahdollistavat parhaan pelikokemuksen. Näe pelipöytä uudessa valossa.
Nostetaan yhdessä pelisuoritukset uudelle tasolle PROVO™ Gamingin hyvälaatuisilla, mikrokuituisilla ja reunasaumatuilla, pelaajille suunnitelluilla MATTO-hiirimatoilla.

Osta nyt

Ohjelmoitava RGB-valoreuna

Korkealaatuinen mikrokuitukangas

Luonnonkumipohja

Pitkä 2m punottu johto

Virtakytkin muistilla

350 x 300 x 4mm / 800 x 300 x 4mm

Ylivertaiset materiaalit

PROVO™ MATTO PRO RGB -hiirimattojen huippulaatuinen mikrokuitukangas on teknisesti ylivertaista ja hyvin kulutusta kestävää. LED-valonauha varmistaa, että maton reunat eivät repeile kovassakaan käytössä. Luonnonkuminen pohja lukitsee maton paikalleen tehokkaasti ja tarjoaa sopivan pehmeän tuntuisen alustan hiirikädelle.

Näyttävää pelityyliä

PROVO™ MATTO PRO RGB -hiirimatot ovat toimiva yhdistelmä tyyliä ja tarkoitusta. Ohjelmoitavat LED-valot tuovat väriä ja näyttävyyttä pelipöydälle. Värivalot voi halutessaan sammuttaa ja matto muistaa asetukset uudelleen käynnistettäessä. Pitkän virtajohdon avulla maton voi asetella juuri oikealle paikalle.

Täydellinen pelialusta

PROVO™ MATTO PRO RGB -maton keskikokoinen malli sopii hyvin erikokoisille pelipöydille, antaen riittävästi tilaa kädelle liikkua. Paksu matto vähentää rasitusta kädelle, ilman että pehmeys häiritsee hiiren käyttöä. Maton edistykselliset materiaalit ja suunnittelu maksimoivat hyvästä hiirestä saatavan pelillisen etulyöntiaseman.

Saatavilla kahdessa eri koossa.

Mikä tekee Provo-tuoteperheestä erityisen?

Lue lisää
  • Kotimainen

PROVO™ Gamingin ovat luoneet joukko suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta.

  • Uniikki

PROVO™ nimensä mukaisesti haastaa ulkomaiset pelitarvikebrändit laadukkaalla kotimaisella vaihtoehdolla.

  • E-urheilijoille

PROVO™ ymmärtää elektronisen urheilun merkityksen tämän päivän pelaajien jokapäiväisessä elämässä.